Boek

Hou van jezelf-boek

  • Ben jij vaak hard en streng voor jezelf en sta je als eerste klaar om jezelf te veroordelen?
  • Kan jij moeilijk nee zeggen?
  • Ben je een kei in het geven aan anderen waardoor je energie met bakken wegstroomt en jij met lege handen achterblijft?
  • Vind jij het moeilijk om jezelf iets te gunnen?
  • Heb jij de neiging om je beslissingen te laten afhangen van wat anderen (zouden kunnen) denken?
  • Wil jij jezelf graag leren zien?


Dan is dit boek precies wat je nodig hebt!

Jezelf graag zien is namelijk een voorwaarde om echt gelukkig te kunnen zijn.

Toch is het vaak iets waar we het erg moeilijk mee hebben. 

In dit boek ontdek je wat jij kan doen om jezelf graag te leren zien. 


Naast heel wat inspiratie, krijg je bij elk hoofdstuk enkele prikkelende vragen die je bewust maken van waar jij staat en wat jij nodig hebt om van jezelf te leren houden.


Daarnaast krijg je ook regelmatig een portie roze pepers: uitdagingen die jou helpen om uit je comfortzone te komen en wat je geleerd hebt ook echt in actie om te zetten.

We weten allemaal hoe we iemand graag moeten zien. In dit boek leer je hoe je dit ook kan toepassen voor jezelf!

PRAKTISCH:


  • Boek: 20€
  • Verzendingskosten België: 5€
  • Verzendingskosten buiten België: te berekenen


Klik op de knop en stuur me een maitje met jouw adres. Ik bezorg je een betaallink en stuur je het boek toe!


Over mij


Ik ben Kim Van Langenhove, coach en psycholoog.

Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen bedrijf te hebben waarin ik mensen ondersteun om de beste versie van zichzelf te worden en hun dromen te realiseren. Momenteel leef ik dus mijn eigen droom.


Maar het is anders geweest. Enkele jaren geleden was ik helemaal vast gelopen. Ik had een burn-out, had geen greintje energie meer, kon niet meer genieten en wist op dat moment enkel nog wat ik niet wilde.


Dit is voor mij de start geweest van een intensieve persoonlijke zoektocht. Een zoektocht naar mezelf: wat zijn mijn waarden, wat zijn mijn passies, wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn dromen, wat is mijn levensdoel.

Dit was een intensieve periode met topmomenten en moeilijke momenten.


Maar gaandeweg heb ik ontdekt wie ik écht was en geleerd om mezelf niet langer weg te steken. Ik heb geleerd om mezelf graag te zien.


Jezelf graag zien is de basis van je geluk. Eens je dit kan, wordt alles mogelijk. Vanuit mijn ervaringen, en mijn expertise als coach en psycholoog, wil ik graag andere mensen zoals jou inspireren en ondersteunen om te leren om zichzelf graag te zien. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen die zichzelf oprecht graag zien, meebouwen aan een mooie, vredevolle wereld.


115 pagina's boordevol  inspiratie, prikkelende vragen en uitdagingen om uit je comfortzone te komen om jou te helpen jezelf graag te leren zien!


Kan jij dit gebruiken?

unsplash