gratis

5 bouwstenen voor écht zelfvertrouwen

Herken je dit?  • Lig je vaak wakker van wat anderen denken?
  • Kan een tegenslag jou helemaal uit het lood slaan?
  • Heb je veel dromen maar blijven ze liggen om stof te vergaren?
  • Heb je het gevoel dat je maar een schim toont van wie je écht bent?
  • Kan je uren of dagen piekeren over iets?
  • Vind je het moeilijk om beslissingen te nemen?
  • Heb je het gevoel dat je veel meer kan maar durf je het niet tonen?
  • Twijfel je vaak aan jezelf?
Dan is de mental work-out '5 bouwstenen voor écht zelfvertrouwen' precies wat jij nodig hebt!
 In deze work-out geef ik je aan de hand van 8 videolessen en bijhorend werkboek de 5 bouwstenen die cruciaal zijn om écht zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik leer je hoe en waarmee jij aan de slag kan om jouw zelfvertrouwen van binnenuit te boosten. Dat wil zeggen dat je écht kan thuiskomen bij je ware ik en jezelf aan de buitenwereld durft te tonen in je meest pure en authentieke vorm.
In het bijhorend werkboek ondersteun ik je aan de hand van prikkelende vragen om tot inzichten te komen en acties te bepalen om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.8 videolessen en een bijhorend werkboek staan gratis voor je klaar.
Heb je interesse?


Schrijf je dan nu in!

Over mij


Ik ben Kim Van Langenhove, coach en psycholoog.

Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen bedrijf te hebben waarin ik mensen ondersteun om de beste versie van zichzelf te worden en hun dromen te realiseren. Momenteel leef ik dus mijn eigen droom.


Maar het is anders geweest. Enkele jaren geleden was ik helemaal vast gelopen. Ik had een burn-out, had geen greintje energie meer, kon niet meer genieten en wist op dat moment enkel nog wat ik niet wilde.


Dit is voor mij de start geweest van een intensieve persoonlijke zoektocht. Een zoektocht naar mezelf: wat zijn mijn waarden, wat zijn mijn passies, wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn dromen, wat is mijn levensdoel.

Dit was een intensieve periode met topmomenten en moeilijke momenten.


Maar gaandeweg heb ik ontdekt wie ik écht was en geleerd om mezelf niet langer weg te steken. Ik heb geleerd om mezelf graag te zien.


Jezelf graag zien is de basis van je geluk. Eens je dit kan, wordt alles mogelijk. Vanuit mijn ervaringen, en mijn expertise als coach en psycholoog, wil ik graag andere mensen zoals jou inspireren en ondersteunen om te leren om zichzelf graag te zien. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen die zichzelf oprecht graag zien, meebouwen aan een mooie, vredevolle wereld.

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten?
Wil je 100% jezelf leren zijn en je wildste dromen realiseren?


Schrijf je dan nu in!